Inspiratieavond princes maxima centrum

Inspiratieavond | Prinses Maxima Centrum | Donderdag 6 april

Wij bieden de unieke mogelijkheid om een bezoek te brengen aan het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht.
 
Tijdens een normale donderdagavond gaan er deuren voor je open die normaal gesloten blijven. We ontvangen je in het indrukwekkende auditorium van ons onderzoeksziekenhuis. Je krijgt het bijzondere verhaal van het centrum te horen van één van de directieleden. Je wordt geïnspireerd door het belang van bewegen door de patiënten. En je raakt onder de indruk van het verhaal van een ouder en kind die op dit moment in de rollercoaster van behandelingen zitten.
 
Verhalen zijn maar verhalen…. Daarom bieden we je deze avond nog iets speciaals. Medewerkers van het Prinses Máxima Centrum laten vol trots zien waarom ze op deze plek werken. In een korte rondleiding door het hart van het centrum zie je de Muziekids muziekstudio van Armin van Buuren, de informatiehoek waar kinderen leren wat chemo is, de Ronald McDonald huiskamer, de sportzaal gedoneerd door het Nederlands elftal en het indrukwekkende winkeltje waar kinderen die een chemo behandeling ondergaan een eigen mutsje kunnen uitzoeken…
 
Wil je te gast zijn op deze besloten en unieke avond? Wil je verzekerd zijn van een plekje in de rondleiding? Geef je dan meteen op via dit formulier.

 

 

De entree van 100 euro per persoon gaat direct naar het maximaal bewegen programma van het Prinses Maxima Centrum. Voor dit bedrag krijg je ook een ‘golden dream’ ticket ter waarde van 30 euro. Daarmee maak je kans op een volledig verzorgde reis voor 2 personen naar Curacao
 
Na je opgave ontvang je een tikke van de persoon die je geselecteerd hebt. Die zorgt dat het bedrag op de actiepagina van DreamRides terecht komt. Pas na betaling is je opgave definitief.
 
Deze inspirerende avond wordt 100% georganiseerd door DreamRides.
 
Het programma van de avond:

18.30 – 19.00 uur: Inloop met koffie/thee en iets lekkers
19.00 – 19.05 uur: Opening
19.05 – 19.25 uur: De filosofie en totstandkoming van het Prinses Maxima Centrum
19.25 – 19.45 uur: Het verhaal van binnenuit door een ouder en kind
19.45 – 20.10 uur: Het belang van bewegen door patienten
20.10 – 21.30 uur: Rondleidingen en napraten in de foyer.